VEÇORITË

AlbKanale IPTV - Televizioni në dorën tuaj!

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim

STABILITET

Kanale HD dhe FULL HD me stabilitet të lartë

AlbKanale IPTV

SPORTE

Të gjitha ligat e futbollit mund t'i ndiqni LIVE në AlbKanale

EXTRA

Radio FM, Portale, TV GUIDE, Lojëra dhe mjaft shërbime të tjera

SUPPORT

Support 24/7 me agjentët tanë në Live CHAT

AlbKanale IPTV

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm

STABILITET

Kanale HD dhe FULL HD me stabilitet të lartë

KOMANDA

Lehtsisht i komandueshëm me butonat e telekomandës së TV

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim

AlbKanale IPTV

ALL IN ONE

Të gjithë platformat në një aplikacion të vetëm

STABILITET

Kanale HD dhe FULL HD me stabilitet të lartë

MOUSE MODE

Komandim i lehtë nëpërmjet mausit të Laptopin ose PC tuaj

PAMJA

Dizajn modern, shumë i shpejtë dhe i lehtë në përdorim

INSTALIMI
AlbKanale IPTV

SI TË INSTALOJMË NË ANDROID TV?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në ANDROID TV

SHIKO VIDEON
AlbKanale IPTV

SI TË INSTALOJMË NË ANDROID BOX?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në ANDROID BOX

SHIKO VIDEON
AlbKanale IPTV

SI TË INSTALOJMË NË FIRE TV STICK?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në FIRE TV STICK

SHIKO VIDEON
AlbKanale IPTV

SI TË INSTALOJMË NË ANDROID MOBILE?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në ANDROID MOBILE

SHIKO VIDEON
AlbKanale IPTV

SI TË INSTALOJMË NË WINDOWS PC/LAPTOP?

Klikoni butonin më poshtë për t'u informuar rreth procesit të instalimit në WINDOWS PC/LAPTOP

SHIKO VIDEON

BISEDO ME NE

Keni nevojë për ndihmë?

BISEDO ME NE
1

Milion

SHKARKIME GJITHSEJ

1

Mijë

PËRDORUES DITORË

1

Mijë

SHKARKIME DITORE

1

Mijë

VLERËSIME POZITIVE

Mbyll
Kujdes: AlbKanale IPTV është një platformë falas dhe nuk shet asnjë pajisje apo abonim IPTV. Nëse dikush po ju shet një shërbim apo pajisje në emrin tonë po ju mashtron. Aplikacionin tonë mund ta shkarkoni vetëm nga ky website. Të gjitha faqet tjera janë mashtrues. Ju faleminderit!